Kohustuslik kirjandus

18. jaanuaril 2017 esitas OÜ Adepte Kaitsepolitseiametile kuriteoteate laiahaardelise korruptsiooni kohta Eesti energeetikas.

Fakte sisaldav teade oli 19 lk pikk, millele lisandus 47 dokumenti ja muud tõendit. KAPO vastas vaid 6 (kuue!) päeva möödumisel (sinna sisse jäi ka nädalavahetus) 24. jaanuaril 2017, et nad ei näe siin mingit kuriteokoosseisu. Võiks arvata, et selle ajaga ei suudeta sellist kogust materjali mõttega läbigi töötada (miks muidu näiteks kohtumenetlused aastaid võtavad ning otsuseid ei langetata 4 päevaga?), aga ometi väidetavalt suudeti.

Siinkohal avaldan selle kuriteoteate koos kõigi lisadega muutmata kujul, et iga huviline saaks ise faktidesse süüvida ning oma seisukoha kujundada ega loobiks avalikus ruumis tuuleettevõtjate vastaseid kommentaare ilma, et asjadest midagi teaks. Kes lugeda oskab, lugege.

Harry

Lisa kommentaar

Täida nõutavad väljad või kliki ikoonile, et sisse logida:

WordPress.com Logo

Sa kommenteerid kasutades oma WordPress.com kontot. Logi välja /  Muuda )

Facebook photo

Sa kommenteerid kasutades oma Facebook kontot. Logi välja /  Muuda )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: